2020 m. gegužės 10 d., sekmadienis

NORIU SPALVOTŲ SAPNŲ

Ar norite kad kiekvieną naktį jus lankytų tik spalvoti sapnai? Ir aš noriu. Nežinote ką daryti? Pagalvokime drauge. Gal tą spalvotą sapną internetu galima užsisakyti iš parduotuvės? Patikrinau, bet tokios parduotuvės dar neradau, tik nuorodą "pasidaryk pats". Manau, kad pamėginti verta. Kibkime į darbą. Instrukcijoje rašo, kad pirmiausia reikia kuo spalvingiau praleisti dieną. Tai ir pradėkime spalvinti savo dienelę. 

Išsirinkime spalvas. Spalvų dainelė:

O dabar pasitikrinkime, ar tikrai žinome spalvų pavadinimus:
Šaunuoliai, jūs pažįstate visas spalvas. Dabar išsirinkime du balionus ir pamuškime ritmą jais.

Ritmas balionais.

Matote, girdite? Mūsų pasiimti atvažiuoja traukinukas. Pasivažinėkime su juo. Tik nepamirškite su savimi pasiimti spalvų.

Dainelė. Spalvotas garvežiukas. L. Remeikienė.

Koks gražus traukinukas tapo, kai nuspalvinote jį. Net šokti iš tos laimės pradėjo. Pašokime ir mes.

Šokis. Traukinukas.

Smagiai pasivažinėję, dabar pagrokime. Mums reikės keturių stiklinių su vandeniu, kurį nudažykite akvareliniais ar kitokiais dažais kokius namie turite. Reikės ir pieštuko, ar šaukštelio, ar pagaliuko. Dar reikės spalvotų kempinėlių, - jas pasiskolinkite iš mamytės. Pasiruošę? Susikaupkime ir žiūrėdami bandykime pagroti:

Grojimas. Indai su vandeniu ir kempinėlės.


Manau, kad tinkamai panaudojome visas spalvas ir likusi mūsų dienelės dalis bus taip pat labai spalvota:

 O dabar susitvarkykime ir susirinkime pieštukus, gražiai juos pasidėkime prie savo lovytės. Kai jus apims miegelis, tikiu, kad ir spalvoti sapnai aplankys. Nepamirškite jų nupiešti ir atsiųsti man.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą