2020 m. balandžio 26 d., sekmadienis

PO ŽINGSNELĮ

Sveiki. Ar žinote, kad tik savaitėlė liko iki Mamyčių dienos? Būtų neblogai mamą nustebinti kuo nors. Bet reikia pasiruošti. Todėl kiekvieną dieną mes žengsime po vieną mažą žingsnelį, kol ateisime iki Mamyčių sekmadienio. O sekmadienį jūs surengsite koncertą.

Pirmadienis. Šypsenos žingsnelis. Būtinai savo mamytę apdovanokite pačia gražiausia šypsena. Nusišypsokite kaip Daugirdas su Austėja:

Muzikos klausymas:


Antradienis. Bučinio žingsnelis. Nepamirškite savo mamytės pabučiuoti. Taip kaip tai daro Antanukas:

Trečiadienis. Apkabinimo žingsnelis. Stipriai stipriai apkabinkite savo mamytę ir priglauskite ją prie savo širdelės kartu su Austėja:

Ketvirtadienis. Laiško žingsnelis. Parašykite ar nupieškite laišką savo mamytei. Pažiūrėkite, kaip susikaupęs dirba Lukas:

O kol darbuositės, paklausykite muzikos:

Muzikos klausymas. Laiškas mamai. N. Lapinskienė:


Penktadienis. Glostymo žingsnelis. Paglostykite savo mamytę drauge su Adrija:

Šeštadienis. Meilės žingsnelis. Pasakykite savo mamytei, kaip stipriai ją mylite. Joris tai padarė savaip:

Paklausykime: Tuk,tuk širdele. L. Remeikienė.


Sekmadienis. Mamyčių diena. Pasipuoškite, Papuoškite savo mamytes ir surenkite savo mamytėms koncertą. Dainuoti, groti ar šokti galite tai, kas jums labiausiai patinka, ką labiausiai mokate. Galite atlikti ir numerius iš ankstesnių muzikos pamokėlių. O savo koncerto įrašą atsiųskite man. Labai noriu pažiūrėti, kaip jums pavyko. Bet svarbiausia - ir po Mamyčių dienos, - kiekvieną kartą nepamirškite nužingsniuoti nors po vieną žingsnelį, nes mamas juk mylime ne vieną kartą, o visada.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą